Unic pe piata din Romania ! Va oferim detergenti profesionali de cea mai buna calitate la preturi imbatabile ! De ce produsele noastre sunt unice pe piata?
Mai mult decat eficienta la superlativ, detergentii nostri sunt fabricati folosind o gama foarte variata de parfumuri, astfel dupa curatare lasa in urma un parfum unic, care nu poate fi asimilat cu cele din comert ! Folosind scent marketingul pentru produsele de curatenie, impactul asupra clientiilor sau a invitatiilor va fi garantat. Gama variata de parfumuri face ca oferta noastra sa fie unica ! de la Guma Turbo la Armani Black Code sau de la Mirosul de Cafea la Antitabac sau Hermes La Vie Est Belle.
Combinand necesitatea cu Scent Marketingul am obtinut produsele ideale.
Care este parfumul care ti se potriveste cel mai bine?
Parfumuri disponibile la alegere pentru orice tip de produs:
Guma Turbo, Bubble Gum, Ocean, Antitabac, Vanilie, Fresh, New Car, Ice, Black Cod, Fahrenheit, Cool Water, Liliac, Lavanda, Flori de Tei, Floral, Margaritar, Pin, Portocala cu Scortisoara, Marine, Alpine, Pepene Galben, Piersica, Cirese, Struguri, Cocos, Tutti Frutti, Capsuna, Lamaie, Exotic, Tropical, Cafea, Morgana, Ambient, Lenor, Mediteranean, Fresh Marine, Cool Fresh, No Smoke, Mango, Invinctus, Gold, Angel, Red Lady, La Vie Est Bell, Alien

Pentru a achizitiona cantitati mai mici, puteti folosi siteul www.parfumul.net

 

Facebook