Atmosfera perfecta pentru spatii mici ! Betisoare parfumate de cea mai buna calitate cu mirosuri fine si persistente.
Persistenta puternica de pana la 30 de zile !
Ideal pentru incaperi de mici dimensiuni.
Parfumuri disponibile:
Antitabaco ( Replica Thierry Mugller Angel )
MilionFresh ( Replica Paco Rabanne Milion )
Bubble Gum ( CWS Frutto )
Floral Fresh
Vanilla
Pret 30 Ron / Buc
Produsele pot fi achizitionate pe magazinul online www.parfumul.net

 

  Esente pe baza de ulei la 50 ml cu pulverizator

Esenta de parfum concentrata pe baza de ulei, imbuteliate in flacoane de 50 ml cu pulverizator. Gama foarte variata de parfumuri ! Esentele se folosesc pentru reincarcarea tuturor tipurilor de odorizant, de la aparate ambi pur(casa sau masina), sticlute cu dop de pluta, braduti parfumati, cartoane absorbante. Dintr-un flacon de 50 ml puteti umple 10 sticlute cu dop de pluta sau 5 aparate ambipur.

Aceasta este cea mai puternica esenta de odorizant existenta pe piata !
Parfumuri Disponibile:

Guma Turbo, Bubble Gum, Ocean, Antitabac, Vanilie, Fresh, New Car, Ice, Black Cod,  Fahrenheit, Cool Water, Liliac, Lavanda, Flori de Tei, Floral, Margaritar, Pin, Portocala cu Scortisoara, Marine, Alpine, Pepene Galben, Piersica, Cirese, Struguri, Cocos, Tutti Frutti, Capsuna, Lamaie, Exotic, Tropical, Cafea, Morgana, Ambient, Lenor, Mediteranean, Fresh Marine, Cool Fresh, No Smoke, Mango, Invinctus, Gold, Angel, Red Lady, La Vie Est Bell, Alien

Aceste esente se folosesc la fabricarea odorizantelor. Parfumul este extrem de puternic si inlatura orice miros neplacut. La cantitati mai mari se ofera discounturi. Daca doriti sa deveniti distribuitorul nostru, va rugam sa ne contactati.
Atentie ! A nu se folosi la aparate profesionale de odorizare deoarece compozitia esentei va ataca piesele interioare ale acestora.
Pret: 15 Ron / Buc
Pentru a cere o oferta engros va rugam sa ne contactati
Pentru a cumpara cantitati mici, va rugam sa plasati comanda pe magazinul virtual www.parfumul.net

Facebook