Simţul olfactiv este foarte important, mai ales datorită faptului că informaţiile despre mirosuri sunt stocate în memoria de lungă durată şi sunt puternic legate de memoria emoţională. Astfel, mirosurile pot să declanşeze diferite amintiri şi au potenţialul de a influenţa comportamentul clienţilor.
Studiile arată că mirosul ambiental dintr-un magazin poate să trezească sentimente pozitive legate de mărcile vândute acolo, poate influenţa obiceiurile de cumpărare şi creşte probabilitatea ca un client să revină de mai multe ori. Compania noastra distribuie astfel de odorizante care să realizeze o conexiune emoţională între marcă şi client.

In occident foarte multe companii mari si mici folosesc acest ingenios mijloc de promovare olfactiva.
Notiunea de Scent Marketing este relativ noua in Romania iar in momentul de fata este utilizata cu succes de branduri mari, malluri, lanturi de magazine, cazinouri, etc.

Dorim sa promovam cu succes in Romania notiunea de Scent Marketing. Experienta in importarea si  distribuirea odorizantelor, participarea la targuri internationale in domeniu ne face sa fim foarte increzatori ca in viitorul apropiat foarte multi antreprenori din Romania vor intelege beneficiile promovarii prin Scent Marketing iar in viitorul apropiat  acest tip de promovare olfactiva va fi foarte raspandit printre firmele mici si mijlocii ( cum este in occident ) nu doar printre companiile mari.
De aceea am adus pe piata cea mai buna oferta, extrem de accesibila oricarui antreprenor.
Avem cele mai mici preturi la parfumuri refill de cea mai buna calitate, aparate profesionale de odorizare cat si posibilitatea de a testa sau a inchiria.

Facebook